کد خبر: 1293735
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۱:۰۰
مرتضی سیمیاری

با ایجاد یک‌لایه دیپلماتیک حساب‌شده در منطقه از سوی ایران، شواهدی وجود دارد که نشان از ایجاد اختلالی جدید در سیاست خارجه از سوی نیرو‌های بیرون از مدار دارد. نشانه آن گزارش سالانه سازمان اطلاعات و امنیت عمومی هلند است. نکته جالب‌توجه آنکه در همین گزارش ادعایی AIVD از واژه «احتمال در اجرا» استفاده کرده است که نشان‌دهنده فاقد سند بودن این دست موارد ضد ایرانی است. 

همچنین ارجاع سریع گزارش به وزارت خارجه هلند با هدف رسانه‌ای کردن پرونده حکایت از آن دارد که طبل اطلاعاتی اروپایی با وجود داشتن صدای بلند توخالی بوده و فقط ارزش تبلیغاتی داشته است، اما دولت هلند از بالا آوردن ادعایی جدید از شبکه‌سازی تهران در اروپا چه اهدافی دارد و چرا آمستردام با وجود آنکه خود مرکز اصلی نگه‌داری تروریست‌ها است، وارد یک بازی دو سر باخت شده است.

پاسخ به این سؤال چند جواب به‌هم‌پیوسته دارد. اولین هدف اروپایی‌ها با نشانه‌گیری هلندی اشاعه راهبرد ایران هراسی در سطح بین‌المللی است. این اقدام باانگیزه ایجاد اجماعی جدید صورت گرفته است. این پرونده‌سازی با مطرح کردن مسائلی، چون حقوق بشر، تروریسم و مداخله خارجی در تلاش است اروپا را در مسئله ایران دوباره تبدیل به یکی از محور‌ها کند. 

واقعیت آن است که اروپا در معرض خطر حذف شدن در تبادلات خارجی بوده و با صحنه‌سازی اطلاعاتی و دیپلماتیک در حال جبران خلأ موجود است. پرونده اوکراین با روسیه و نیز مذاکرات غیرمستقیم مسقط روی موجودیت سیاسی اروپا اثر سختی گذاشته است. 

دومین دلیل اروپا در بسط اقدامات ضد ایرانی در روز‌های اخیر بازی کردن در زمین رژیم صهیونیستی است. تمامی گروهک‌های تروریستی ضد ایرانی در کشور‌های اروپایی، به‌ویژه هلند، دارای دفتر رسمی بوده و موردحمایت مالی، سیاسی، اطلاعاتی مستقیم قرار دارند. این سازمان‌های تروریستی و هسته‌های پیوسته به آنها به‌صورت پروکسی مورداستفاده تل‌آویو قرار دارند. اروپا با نوشتن گزارشی ضدونقیض، اما ضد ایرانی در تلاش است رد پای خود را در ترور، خرابکاری و اقدامات ترکیبی پاک کند و با سرپوش نهادن بر مراکز ترور به خود جلوه حقوق بشری بدهد. هلند در حالی مسئول پرونده‌سازی علیه ایران شده است که لایه‌هایی از تشکیلات تروریستی منافقین، گروهک اهوازیه، برخی گروهک‌ها کردی تروریستی در آمستردام فعال بوده و زیر سایه پلیس دست به هر جنایتی زده‌اند. سیاست سرویس اطلاعاتی هلند در قبال جمع‌آوری و دپوی تروریست‌ها همواره از سیاست سکوت و ایجاد حالت ابهام استفاده کرده است تا جایی که تروریست جانی محمدرضا کلاهی عامل حادثه تروریستی هفتم تیر را بانام مستعار دفن کرده است. 

جالب‌توجه آنکه مسعود رجوی بعد از انفجار تروریستی هفتم تیر از جنایت روی داده در تهران به‌عنوان انفجار «خشم منافقین» در نشست‌ها یاد می‌کرد و باافتخار گفته بود که کم کردیم که زیاد نکردیم!

در آن زمان بخشی از منابع مالی رادیو نفاق را هلندی‌ها تأمین و اسناد آن را تکذیب می‌کردند. به‌زودی با اعلام خبر مرگ سرکرده منافقین در کمپ تروریستی اشرف ۳ اروپا برای همیشه سیاست ابهام درباره جنایتکاران را کنار خواهد گذاشت. همچنین استفاده از کلیدواژه‌های ضد ایرانی توسط هلندی‌ها تنها کارکرد انحراف افکار عمومی را دارد، در حالی اروپا روی مسئله شبکه‌سازی احتمالی تأکید کرده است که در تابستان سال ۱۴۰۲ کانون‌های تروریستی مستقر در کشور‌های دانمارک و هلند که به موساد نیز وصل بودند قصد انجام چندین عملیات تروریستی در برخی استان‌ها را داشته و نام عملیات خود را «هزار میدان» گذاشته بودند. این شبکه با رصد اطلاعاتی قبل از وقوع جرم منهدم شده است. ترکیب انگیزه‌های اروپایی و صهیونیستی در روز‌های اخیر نشان از فعال شدن یک شبکه «اختلال ادراکی» جدید دارد که روی اقدامات هیبریدی سوار خواهد شد. پخش اخبار غلط، فعال کردن دوباره هسته‌های ترور و نیز تلاش لجستیکی برای رشد آشوب بخشی از تقسیم‌کار صورت گرفته در این شبکه است. روایت‌های شکل گرفته پس از حادثه روی داده در بندر شهید رجایی را دوباره بخوانید، بخش زیادی از شایعات را همین اتاق اختلال ادراکی ساخته است!

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار